Vés al contingut
1 Agost 2010 / figueresciutat

Carrers de Figueres, ús o abús?

Molts de vosaltres recordareu aquella famosa frase de “La calle es mía”, que anys després el senyor Fraga diu que mai va emprar.

Doncs bé, darrerament hem rebut informacions sobre diversos usos dels carrers de Figueres que hom no té clar si són usos o abusos.

El primer cas, possiblement el més escandalós, és l’aparició d’una jardinera al carrer Santa Margarida, si no m’equivoco. És el carrer que està darrera d’Hisenda. Plantada al bell mig del carrer, de forma que ara no és transitable per a cotxes, tot i que sembla que sí per a motos. Al mateix temps, el bar del final del carrer ha instal·lat una terrassa al mig de la via pública. Casualitat? No ho crec. Qui ha decidit tallar aquest carrer al trànsit? Perquè sembla ser que hi ha regidors que no ho sabien… Podeu veure fotos il·lustrant la jardinera i la terrassa del bar aquí mateix.

El segon cas, és la zona de càrrega i descàrrega de la Rambla, del costat de l’antiga perruqueria. També hi ha un bar, i en aquest cas, alguns ciutadans es queixen de que la zona de càrrega i descàrrega s’ha desplaçat, apartant-la de la terrassa del nou bar. Casualitat? Igual que en el cas anterior, no ho sabem, pero sospitem que no. També teniu imatge aquí.

Tercer exemple: Carrer Rodes (crec que es diu així), el carrer paral·lel al carrer Lasauca, que va a parar al carrer Vilafant. Doncs bé, recentment han eliminat els aparcaments al costat de la vorera dreta. El carrer era prou estret. Però ara resulta que el Soul Cafè hi posa un cartell de propaganda que ocupa bona part de la via. Els altres casos no sabem què són, però aquest sembla clar que és un abús. A més, ara hi ha aparegut una jardinera, potser per evitar que algú no tombi el cartell.

Estaria bé que algú de l’ajuntament, per exemple l’alcalde o el senyor Yécora, fes quelcom per evitar abusos i, en el cas en què s’hagin de tallar carrers per alguna raó, explicar-ho clarament.

Anuncis

6 comentaris

Feu un comentari
 1. garson / ag. 2 2010 19:48

  Per cert, a la primera foto… heu vist la merda de voreres que hi ha.
  Mentrestant, anem fent cruïlles inútils.

  • figueresciutat / ag. 3 2010 20:29

   Bé, el tema de les voreres és apart. N’hi ha moltes en mal estat.

 2. Peter M / ag. 2 2010 20:20

  y el de la calle cerrada va chuleando al personal diciendo a todo el que se lo pregunta que la calle se la ha cerrado el santi porque son amigos

  tela

  • Bob Esponja / ag. 3 2010 15:35

   Con amigos así, para qué quieres enemigos. La próxima vez que algún colega le pida que le arregle lo suyo, que se lo piense dos veces.

   • Peter M / ag. 3 2010 19:54

    la calle no da para más, pero para el que pone la terraza, un favor es un favor

  • figueresciutat / ag. 3 2010 20:58

   Hombre, si eso es cierto, me parece bastante grave.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: